Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
July 21, 2013
Image Size
594 KB
Resolution
1065×783
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,956
Favourites
197 (who?)
Comments
26
Downloads
50
×
Solhelm Inn concept by Suzanne-Helmigh Solhelm Inn concept by Suzanne-Helmigh
My first piece for my artbook :) A tavern concept.

Official Facebookpage: www.facebook.com/Caldyra
Every like will be very much appreciated <3
Add a Comment:
 
:icongothicage:
gothicAge Featured By Owner Aug 29, 2013  Professional Artisan Crafter
Really nice tavern. (Maybe some barrels ?)
;)
 
Reply
:iconlaggtastic:
Laggtastic Featured By Owner Jul 30, 2013  Student General Artist
Ik zag net via een comment dat je Nederlands was dus vandaar een Nederlandse reactie, omdat het kán!:D Tenslotte zag ik dat je digital art pro was en op je page stond concept artist, nou, dat maakt het allemaal nog mooier^^ Ik ben zelf namelijk nog voor game-art aan het studeren, hoewel het eigenlijk grotendeels theorie is ipv echt art maken:( Maarja dat probeer ik in vrije tijd wat goed te maken...:)

Anyways, echt gaaf werk heb je in je gallery staan, en ook gevarieerde skills (van environment tot characters, etc), awesome! Deze vond ik echt vet, mij lukt het niet echt zo'n stijl van huizen te tekenen=P Nice work^^
Reply
:iconsuzanne-helmigh:
Suzanne-Helmigh Featured By Owner Aug 2, 2013  Professional Digital Artist
Oh wat cool! Bij welke school ben je het studeren? :D
Ik kwam er zelf pas laat achter dat ik de games industrie in wilde Xd dus heb zelf geen game opleiding gedaan :D maarja ben er toch al vrij snel in terecht gekomen.
Reply
:iconlaggtastic:
Laggtastic Featured By Owner Aug 2, 2013  Student General Artist
Yep:D Ik studeer aan het Sint Lucas in Eindhoven, voormalig bekend als De Eindhovense School / Grafisch lyceum:)
Sinds kort zijn we samengegaan met Sint Lucas Boxtel, vandaar de naam verandering^^;

Ik ben er zelf ook laat achter gekomen; Pas halverwege mijn vorige opleiding kwam ik tot de conclusie dat grafische sector niks voor mij was, ik bedoel dus logo's maken, folders, dat soort dingen. Toen begon ik tekenen wat serieuzer te nemen [op 17 jarige leeftijd] en interesses sloegen om:) Heb wel die andere opleiding afgemaakt, maar ben meteen naar deze opleiding gegaan, waarin ik momenteel aan de voet sta van leerjaar 3:)

Heb je goed gedaan dan, ze zeggen allemaal dat het niet makkelijk is om erin te komen. Maar jij hebt flink gewerkt aan materiaal studies en life studies is me opgevallen, dat heeft positieve invloed ofcourse:) Goede tutorial overigens met die still life walkthrough met o.a. die Playstation controller!
Reply
:iconsuzanne-helmigh:
Suzanne-Helmigh Featured By Owner Aug 14, 2013  Professional Digital Artist
Sorry voor de late reactie XD


Er komen zo te horen ene hoop scholen met game related opleidingen erbij zeg jeempie!! Toen ik nog op school zat (3 jaar terug) waren er maar 4 verschillende game opleidingen, nu heeft bijna elke creatieve school een opleiding in die richting. Ik hoop dat er daardoor ook ene hoop nieuwe game bedrijven worden opgericht aangezien het nu al vechten is om ene baan in de industrie. 

Wat zijn je favoriete les onderdelen?
Reply
:iconlaggtastic:
Laggtastic Featured By Owner Aug 14, 2013  Student General Artist
Geen probleem ;)

Yep, het is populairder aan het worden, en de media & interactieve scholen spelen daarop in. Ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel het er in totaal zijn, maar ik hoop echt dat er (met name in deze regio) meer stagebedrijven komen. Nu is het nog steeds een struggle, tenzij je in Utrecht / Noord Holland ofzo woont^^; 

Ik moet over een half jaar stage lopen dus ik heb al wat rondgekeken, en tot nu toe 5 bedrijven die naar mijn gevoel wel potentie hebben (in de zin van dat ik voel dat het bij mij zou passen). Een daarvan is in de buurt maar niet echt een game-bedrijf, maar ze werken wel met 3D, en daar wil ik me ook wat meer in verdiepen denk ik. Tegen mij was gezegd dat er in 2D extreme concurrentie is en dat je dan écht goed moet zijn al wil je een baan krijgen, en de vraag naar 3D schijnt nog wel redelijk goed te zijn. Correct me if I'm wrong though:)

Mijn favoriete les onderdelen zijn vrij vanzelfsprekend:) Dat zijn 2D art en 3D art, kortom, het vakgebied. We krijgen wel wat uurtjes les erin maar mijn gevoel zegt dat het te kort is, vergeleken met de hoop theorieles met huiswerk dat we krijgen. Dus, ik zit altijd écht uit te kijken naar die praktijk lessen haha.
Reply
:iconwizartss:
wizARTSS Featured By Owner Jul 26, 2013  Student Traditional Artist
Hope to see more of you! :)
Reply
:iconsuzanne-helmigh:
Suzanne-Helmigh Featured By Owner Jul 26, 2013  Professional Digital Artist
Thanks :D Got more coming up this weekend!! :D
Reply
:iconwizartss:
wizARTSS Featured By Owner Jul 27, 2013  Student Traditional Artist
Im happy to hear that :D
Reply
:iconcgxev:
Cgxev Featured By Owner Jul 23, 2013  Student Digital Artist
That's really cool, I like the total atmosphere and the quality, real eye candy :).

Reply
Add a Comment: